O destino ditou que a primeira quinta que visitei em Stellenbosch fosse a Villiera Wines. Durante a estadia na quinta, os vinhos provados mostraram-se estarem ao nível do padrão de consumo corrente, exceto este que é feito de Syrah e Grenache, mas que curiosamente é Francês, sendo comercializado pelo produtor local.
Aroma a ameixa preta e figo seco. Intenso e profundo.
É um vinho especiado, quente, com bastante figo e ameixa preta e uvas passas. Deixa rasto apesar de se sumir mais cedo que pretendíamos. Acaba por não ser persistente.
Classificação: ★★★☆☆
When I arrived South Africa, the first estate I visited was Villiera Wines. During my stay, the wines I tasted were not on par to what I was expecting, except this one made from a blend of Syrah and Grenache, but curiously is French and its being distributed locally by this winery.
It have dark plum and dried fig in the aromas.
Full of spice, warm, lots of figs, dark plum and raisin. It leaves a mark that unfortunately fades quickly. Medium finish.
Rating:★★★☆☆
Aroma a ameixa preta e figo seco. Intenso e profundo.
É um vinho especiado, quente, com bastante figo e ameixa preta e uvas passas. Deixa rasto apesar de se sumir mais cedo que pretendíamos. Acaba por não ser persistente.
Classificação: ★★★☆☆
When I arrived South Africa, the first estate I visited was Villiera Wines. During my stay, the wines I tasted were not on par to what I was expecting, except this one made from a blend of Syrah and Grenache, but curiously is French and its being distributed locally by this winery.
It have dark plum and dried fig in the aromas.
Full of spice, warm, lots of figs, dark plum and raisin. It leaves a mark that unfortunately fades quickly. Medium finish.
Rating:★★★☆☆
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