domingo, 5 de janeiro de 2014

Oboe Reserva 2011 Branco

Feito a partir de Malvasia fina, Rabigato e Viosinho.

Muito jovem de aromas, ligeiro alperce maduro mas é preciso imaginação para chegar lá.

Na boca tem sabor a chá e a aniz.  Muito leve, vivo, focado, incisivo, afinado. É preciso deixar o vinho aquecer. Não é um vinho que se beba fresco. Tem capricho.

Final médio.

Muito interessante mas requer tempo para brilhar e isso pode desiludir o consumidor comum. Perfeito para peixe grelhado ou marisco. Exótico.

Classificação:★★★☆☆

Made from a blend of  Malvasia fina, Rabigato and Viosinho.

Very light aromas. Some ripe apricot but it's necessary imagination to get there.

In the mouth tastes to tea, yes tea, and aniseed . It's very light, full of life, sharp and balanced. It's necessary to let the wine ward beyond the fresh temperature. It have a mood of its own.

Medium finish.

Very interesting, but it requires time to glow, hence it can disappoint the average consumer, that wants to start drinking immediately after the wine gets out of the bottle. Perfect for grilled fish or sea food. Exotic.

Rating: ★★★☆☆

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